Facebook
Twitter
LinkedIn
BEDRIJF


Door zijn flexibiliteit kan VSK Kitwerken de opdrachtgevers snel en acuraat bedienen. Onze opdrachtgevers zijn o.a. Tegelzetbedrijven, Interieurbouwbedrijven, Renovatiebedrijven en Aannemingsbedrijven in zowel bouw als infra.

TEGELZETBEDRIJVEN
Het afkitten van tegelwerk is een specialisme dat niet door iedere kitaplicateur als "makkelijk" wordt ervaren. Het vereist de nodige ervaring en routine. VSK Kitwerken staat garant voor goede, technische en esthetische kitvoegen.

Tegelwerk

INTERIEURBOUWBEDRIJVEN
De "finishing touch" wordt het vaak genoemd. Het afkitten van de kleine voegjes die vaak overblijven na het installeren van het interieur. Denk hierbij aan het afkitten van werkbladen, aansluitingen van kastwanden op wanden, muren en plafonds, etc. Uw interieur is pas echt "af" als ze zijn voorzien van de juiste kleur kitvoegen.

Interieurbouw

AANNEMINGSBEDRIJVEN (bouw)
Afkitten van kozijnaansluitingen, Betonelementen, Gallerijvoegen- en Brugvoegsystemen. Alle voorkomende kitwerkzaamheden met betrekking tot het bouwproces worden door VSK Kitwerken duurzaam uitgevoerd.

Bouw

AANNEMINGSBEDRIJVEN (infra)
Afkitten van alle soorten verhardinggelementen (o.a. Leicon®) Denk hierbij aan Busperron-elementen, rotonde elementen, Verkeersremmers, prefab banden, etc. Ook zaagsnedes en uitzetvoegen in gestort beton worden moeiteloos en kwalitatief door VSK Kitwerken afgedicht.

Infra