Facebook
Twitter
LinkedIn
PARTICULIER


Als particulier kunt u uiteraard ook terecht bij VSK Kitwerken. Heeft u zelf uw sanitaire ruimte gemaakt en ziet u het niet zitten om die laatste "finishing touch" te doen?!? Neem dan contact op met VSK Kitwerken via de gegevens op de contactpagina.

Het degelijk aanbrengen van kitvoegen is van groot belang voor de levensduur van uw badkamer Naast dat het de finishing touch is van uw badkamer, bent u er ook verzekerd van dat u geen lekkage krijgt doordat de kitvoegen door een professionele applicateur zijn aangebracht. Het juiste materiaal, gereedschap en vakkennis zijn doorslaggevend.

SCHIMMELAANTASTING
Waar vroeger de badkamer echt alleen als wasruimte gebruikt werd is het in deze tijd echt een leefruimte geworden waar mensen zich graag bevinden.

Maar er is ook een ongenode gast die zich er ook helemaal in zijn element voelt: Schimmels

Schimmelaantasting Een van zijn „lievelingsplekjes“ is met siliconenkit afgewerkte dilatatie- en aansluitvoegen in sanitaire ruimtes. De besmetting met schimmel herkent men meestal aan een donkere, stipvormige en zich langzaam uitbreidende vlek op het oppervlak.

Schimmels worden gevoed door hoge luchtvochtigheid in combinatie met zeepresten en kleine huid- en haardeeltjes. Ze kunnen zoveel mogelijk voorkomen worden door na gebruik van de douche goed te ventileren om zo snel mogelijk de temperatuur en luchtvochtigheid te laten dalen. Tevens is een regelmatig reinigen absoluut noodzakelijk.

KITVOEGEN VERVANGEN
Met schimmel aangetaste kitvoegen zullen uiteindelijk vervangen moeten worden. Deze werkzaamheden worden uiteraard ook verricht door VSK Kitwerken. Binnen een straal van 15 kilometer rondom en in de gemeente Kampen komen wij gratis een advies uitbrengen en geven wij een prijsopgave op maat. Het is tevens mogelijk om de aantal strekkende meters kitvoeg samen met wat foto's door te mailen zodat wij aan de hand van deze gegevens een prijsopgave kunnen doen voor het vervangen van de kitvoegen. Ook de schimmelvorming op de cementvoegen tussen uw tegels kunnen door VSK Kitwerken verwijderd worden.