Facebook
Twitter
LinkedIn
PRODUCTEN


OTTO Chemie VSK Kitwerken werkt over het algemeen met de producten van OTTO-Chemie GmbH. De producten van OTTO-Chemie GmbH hebben een constante en hoge kwaliteit in materiaal en kleur. Door onze rechtstreekse en korte lijn met OTTO-Chemie GmbH in Duitsland en samenwerking met Kitcentrum.nl, zijn wij altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op afdichtingstechniek.
OTTOSEAL S80/S100/S125
Voor het afkitten van keramisch tegelwerk en sanitair gebruikt VSK Kitwerken OTTOSEAL® S125. Voor marmer en natuursteen gebruikt VSK Kitwerken OTTOSEAL® S80. Dit materiaal geeft gegarandeerd geen aantasting van gevoelige materialen zoals natuursteen. Beide producten zijn neutraal ingesteld (zuurvrij) en vrij van Isocyanaten en oxime. Uiteraard zijn de producten ook schimmelwerend.

KLEUREN
Door de hoge kwaliteit en diversiteit in kleuren is OTTO-Chemie GmbH marktleider op het gebied van siliconenkit. Sanitair siliconenkit OTTOSEAL S100 heeft een kleurenpallet van maar liefst 81 kleuren standaard uit voorraad leverbaar.
Doorgaans wordt voor het afkitten van sanitaire ruimten OTTOSEAL S125 toegepast. Het kleurenpalet voldoet prima aan de laatste trends op het gebied van badkamers, toiletten en keukens. OTTOSEAL S80 is zeer goed geschikt voor afdichtingen in materialen van natuursteen of marmer en heeft ook een uitgebreid kleurenpallet. VSK Kitwerken kan u adviseren in de keuze van het soort kit en kleur.

VOORBEHANDELING
Rondom douchehoekvloeren, draingoten en doucheputten zijn de aansluitvoegen gevoelig voor lekkage. Deze aansluitvoegen worden door VSK Kitwerken eerst voorbehandeld met OTTO-Primer 1215.

Voorbehandeling